Tuesday, August 16, 2005

Fête De La Musique 2005

Perancangan asal adalah untuk meng'hijack' saja program ni setelah mendapat persetujuan tatkala 'meeting kat mapley belakang starhill. Bagaimanapun mista Bart telah di'invite' oleh salah seorang line-up WWANAO untuk berkongsi stage ngan diorang. Ala..kiranyanya mcm sessionkan la part sound didjeridoo nie + diorang punya didge gak...kasik happening lagik la. Jadik kiranya main atas main stage kat Plaza Low Yatt. Aku sampai petang tuh dlm pukul 5 lebih dan kendiannya kitorang semua berkumpul kat tepi stage sementara menunggu WWANOA performce..Antara geng2 sekapal yang dtg sekali hari tuh Bart, Adiq, Dzarul + aweks..hahahha, Yong + kwn dia, Ally, Zam + gengs....Kempunan aku nak dengar WWANAO main lagu Hujan dan APi, peberet aku tuh. Nie sbb performer yang sebelum nie kiranya ter'over' time la..

1 comments:

mira said...

salam.

terima kasih lawat blog saya. mana jumpa ya? :)

maaf kalau apa yang saya tulis tak selari dengan pendapat anda. ingat tak ada yang nak baca... :)

singgah lagi :)

Looking For Something Unique?

Are you looking for something unique and special for your corporate events/products launch/musical performances an etc?